Aluplast 4000 Monoblock
Kozijnen, Ramen en deuren voor morgen.
Aluplast raam en deursystemen zijn een goede investering voor de toekomst, deze kwaliteitsprofielen hebben de beste en meest inventieve kenmerken waar u op kunt bouwen.
Door hun compabiliteit kunnen ze perfect aan uw wensen en vormen aangepast worden en vandaag al voldoen aan de wensen van morgen.

ALUPLAST IDEAAL 4000 PROFIELEN.......
Met het Kwalitatief hoogwaardige Aluplast ideaal-4000 Kozijnprofiel creeren wij nieuwe maatstaven in de kozijn, raam en deur techniek.
De geavanceerde technologie, 5-kamers en 70 mm bouwbreedte dragen zorg voor een zeer goede geluid en warmte isolatie dit in combinatie met HR++ glas de meest ideale combinatie.
Door Aluplast hoogwaardige kozijn, raam en deur profielen te plaatsen combineerd u een estetisch mooi kozijn en optimaal wooncomfort.
Daardoor heeft u voor kozijnen gekozen waar u nog tientalle jaren plezier van zult hebben.
Met Aluplast Ramen en deuren kijkt u met een gerust hart naar de toekomst.
 
Folder PDF Formaat
Aluplast 4000
Folder PDF Formaat Aluplast 4000 Roundline
Folder PDF ALUPLAST
Kleuren folder
Topkwaliteit voor een betaalare Prijs
Tel.: 06 30- 34 11 40
Aluplst 4000 Monoblock
Het voordelige alternatief
Aluplast 4000 Monoblock
Het Ideale 5-6 - kamerprofiel met een inbouw breedte van 70-85 mm.

Keuzevrijheid

De inbouw breedte van 70-85 mm, de dubbele afdichting, 5- of 6 kamers.
Het ideaal 4000 profiel is een nieuwe generatie van kunststof kozijn raam en deurprofielen welke reeds voldoen aan de eisen van de toekomst.
Ze combineren de nieuwste technologie met het hoogste wooncomfort voor uw woning.
Een robuuste constructie in de profielen van 70 of 85 mm met een groot vak voor de gegalvaniseerd stalen wapening deze garanderen optimale statische kwaliteit en laat de uitvoering van de ramen in groot formaat toe.
Het multi-kamer-ontwerp zorgt en de hoge thermische en akoestische isolatie.
Origineel en harmonieus design, gecombineerd met een schat aan innovatieve systeemoplossingen bieden onbeperkte mogelijkheden om raampartijen te maken naar uw wensen welke uw eigen stijl benadrukken.
De klassieke, elegante lijnen van de robuste maar toch slanke profielen met duidelijk verschillende contouren geven uw ramen een geheel eigen stijl waardoor  is een garantie van tijdloze elegantie.

Voor mensen op zoek naar uitzonderlijke flexibiliteit om hun ramen te creŽeren, terwijl de round-line serie, gekenmerkt wordt door delicate, optische en zachte rondingen.
Met zijn afgeronde contouren van de ramen zijn deze zeer aantrekkelijk en zullen deze perfect passen in het karakter van moderne interieurs.
Verschillende soorten beglazing zorgen voor extra styling en uitstraling, het raam benadrukt het karakter van uw interieur.
De 4000 ideaal is uniek in zijn toepassing mogelijkheden, uitermate geschikt voor zowel moderne architectuur gebouw single-en multi-familie, en in het geval van renovatie. In het laatste geval waar het vaak onmogelijk om verlenging van de raamopening, een bijzonder belangrijk voordeel is de gereduceerde hoogte van het frame en sjerp, die het gebied van de beglazing toe en maakt kamers laten meer licht.

Aluplast ideaal 7000
GSM Tel: 06 30 34 11 40 GSM Tel: 06 30 34 11 40 GSM Tel: 06 30 34 11 40 Copyright© 2000-2015  by "Windox.nl" - All Rights reserved - E-mail: Info@windox.nl -  kozijnen, ramen, schuifpuien en deuren