Aluplast ideaal 5000
Kozijnen, Ramen en deuren voor morgen.
ALUPLAST IDEAAL 5000 PROFIEL.......
Topkwaliteit voor een betaalare Prijs
De 70 mm breed, met Polyurethaan vulling, vijf kamer Systeem.

Hedendaagse architectuur vraagt ??om nieuwe normen.
De perfecte vorm van de  ideaal 5000 profielen voldoet aan deze eisen - gecombineerd met de meest moderne technologie en geeft daardoor ook het  hoogste comfort aan uw appartement, woning of bedrijf.
De harmonieuze vormen, robuuste constructie en een aantrekkelijk design is een garantie voor tijdloze elegantie.
Het grote vak met gegalvaniseerd stalen wapening garandeert een optimale statische stevigheid en laat de uitvoering van groot formaat ramen toe.
Dit is een serie profielen met een extra midden afdichting, waarbij de aanwezigheid van een derde afdichting en het gebruik van de meest geschikte beglazing een betere thermische en geluidsisolatie van de ramen te verkrijgt.
Door de aanwezigheid van een derde EPBM rubber worden de kamers zo afgescheiden dat er een extra droge kamer ontstaat.
Welke tevens de stabiliteit ervan gunstig be´nvloeden.
Met allerlei details en accessoires kunt u uw eigen stijl te benadrukken en bieden de ideaal 5000 kozijnprofielen onbeperkte mogelijkheden om uw ramen samen te stellen.
De profielen van de serie ideaal 5000 bieden de mogelijkheid het gebruik van een gegalvaniseerd stalen wapening met daarbij een hoge isolatiewaarde, de kamer wordt tevens gevuld met een isolerend inzetstuk van polyurethaanschuim.
Vijf-kamer structuur en de diepte van 70 mm zorgt voor een optimale thermische en akoestische bescherming (1,2 W / m 2 K)
Het ontwerp van de derde afdichting veroorzaakt een scheiding met het zogenaamde midden "Dry cell kamer", waarin het hang en sluitwerk komt.
Een 13 mm. ferrule groefas ten opzichte van de rand van het frame maakt het mogelijk om grotere sluithaken te gebruiken, en verhoogt zo de weerstand tegen inbraak.
Gebogen lijnen geven de ramen een moderne en harmonieuze uitstraling
Onzichtbare Condens afvoer geven een aanzienlijke verbetering in de esthetiek van het raam
15 graden schuine rand van het frame en de vleugel zorgen voor een optimale water afvoer.
GSM Tel: 06 30 34 11 40 GSM Tel: 06 30 34 11 40 Copyright© 2000-2015  by "Windox.nl" - All Rights reserved - E-mail: Info@windox.nl -  kozijnen, ramen, schuifpuien en deuren