Aluplast ideaal 8000
Kozijnen, Ramen en deuren voor morgen.
ALUPLAST IDEAAL 8000.......
Bekroond in 20013
Topkwaliteit voor een betaalare Prijs
Copyright© 2013 by "Windox.nl" - All Rights reserved - E-mail: Info@windox.nl -  kozijnen, ramen, schuifpuien en deuren
Aluplast ideaal 5000
IDEAAL 8000
85mm Bouwbreedte - energetisch en optisch op het hoogste niveau.


Het IDEAAL 8000 is een Profielsysteem met een inbouw breedte van 85 mm.
Door het samenspel van deze bouwbreedte en het filigraanontwerp is een vensterontwerp ontstaan, dat zowel energetisch als optisch van het allerhoogste niveau is.
De grote inbouwbreedte en de 6-Kammertechniek zorgen voor een optimale warmte isolatie en een rustgevende stilte in het huis.
Dit nieuwe Ideaal 8000 is een vernieuwd systeem bij Aluplast, dat de nadruk heeft gelegd op de verhoging van de thermische en akoestische isolatie.
Het was mogelijk dankzij de toename in breedte van de Ideaal 8000 serie naar 85 mm en het verhogen van het aantal kamers in Trapeziumvorm met daarbij drie vernieuwde afdichtingen in dit systeem.
Mede dankzij de uitbreiding van de verkorte as, is er de mogelijkheid geschapen voor het gebruik van en het plaatsen van energie-efficinte HR+++ beglazing tot een dikte van 51 mm., zo dat er ramen en deuren gemaakt kunnen worden met een zeer lage thermische geleiding.
Door het aanbrengen van de zogenaamde derde afdichting is er een extra droge kamer ontstaan waarin het hang en sluitwerk aangebracht wordt wat de levensduur aanzienlijk verhoogd in duurzaamheid van het hang en sluitwerk.
In het kader van deze punten is het Ideaal 8000 systeem in combinatie met deze twee nieuwe manieren een bovengemiddelde energiebesparing en akoestische waarde te behalen doordat de thermische transmissie van de gehele structuur van het venster verbeterd.
Zoals alle series uit de Aluplast Ideal  serie wordt het 8000 systeem gekenmerkt door de veelheid aan ontwerp varianten en de compatibele profielen, en de vrijheid om de optimale oplossing te kiezen.
Het gevolg van de zoektocht naar besparingen van thermische energie door het verhogen van de diepte in profielen en het aantal kamers is de opkomst van het aanbod met deze nieuwe, zes-kamer variant met het Ideaal 8000 systeem met een breedte van 85 mm.
Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om een glas pakket van drie dubbele beglazing gevuld met argon tot een breedte van 51 mm te plaatsen, dat de beste thermische prestaties bij dit venster geeft, bij een relatief lage kostprijs.
Inbouw breedte 85 mm.
Profiel met 6 kamers
Bij vlakke modellen kan een beglazing tot een breedte van 51 mm.
toegepast worden.
Bij halfverzette vleugels is een beglazing tot 59 mm. mogelijk
U-waarde tot 0,67 W/mK mogelijk
Warmtegeleiding cofficint van de profielen  U f = 0,67 W / m K
Verschillende varianten van de vleugels: opdek en laag van origineel
ontwerp
Betere bescherming tegen inbraak - door diepliggende beslagkamers.
Betere geluidsisolatie door direct koppelen van de vleugels van glas
Vele decor kleuren met houtnerf struktuur verkrijgbaar vleugels van glas
Ontelbare kleuren en kleurcombinaties mogelijk.
Aluskin overzet panster profiel verkrijgbaar.
De voordelen van Ideaal 8000
GSM Tel: 06 30 34 11 40 GSM Tel: 06 30 34 11 40