NOVA RIET beter dan het origineel
Patent riet in drie kleuren
Topkwaliteit voor een betaalare Prijs
Copyright© 2013 by "Windox.nl" - All Rights reserved - E-mail: Info@windox.nl -  kozijnen, ramen, schuifpuien en deuren GSM Tel: 06 30 34 11 40
GSM Tel: 06 30 34 11 40 NOVA RIET beter dan het origineel
Gecertificeerde rietdekkers

De verwerkers van Novariet zijn speciaal opgeleid om de Novarietdaken efficiŽnt en vakkundig te dekken.
Onze rietdekkers bezitten het ambacht van rietdekken vaak vanuit een lange familitraditie, maar hebben ook de kennis en kunde in huis om met een modern bouwproduct te werken.
woning1
Nieuwbouw: een rieten dak van kunststof


Ook voor nieuwbouw is een onderhoudsvrij rieten dak van Novariet echt een aanrader. In de oriŽntatiefase van het bouwen van de nieuwbouwwoning is de keuze van het daktype ťťn van de belangrijkste keuzes. Het bepaalt immers voor een groot deel de uitstraling en het sfeerbeeld van uw nieuwe woning. Het is een keuze die u maakt voor de toekomst.

Nova dak


Het nova dak is uitermate geschikt op daken waar tot voorheen geen natuurriet op kon worden gelegd in verband met de dakhelling en is hierdoor een aanvulling op de bestaande bouwsystemen in Nederland.

Novariet biedt vier daksystemen om aan iedere woonwens te kunnen voldoen. Naast een nova dak, scheppend dak of renovatie dak maakt producent Polytech Kunststoffen ook een op maat gemaakt dak van Novariet mogelijk. Hierdoor biedt de producent een oplossing voor elke dakvorm. De afwerkingselementen en details van het dak bepalen ook deels de uitstraling.Bijlagen

Rekenmethode_Rik de rietdekker nova dak
Nova dak details
Veilig en niet te onderscheiden van natuurriet

Logisch is dat het brandgevaarrisico van een natuurlijk rieten dak u weerhoudt van een rieten dak. Novariet ontwikkelde echter een rietsoort die is gemaakt van kunststof. De uitstraling hiervan is niet te onderscheiden van natuurriet. Een groot voordeel is bovendien dat het kunststof riet van Novariet geen brandgevaar met zich meebrengt, waardoor uw veiligheid en die van uw PARTNER en kinderen niet in gevaar komt. Lees meer over de onbrandbaarheid.

Een unieke ambiance

Riet van Novariet heeft een egaal kleurverloop en is in iedere mogelijke kleurstelling verkrijgbaar. Door een rieten dak van Novariet geeft u de finishing touch aan uw nieuwbouwwoning. Gaat u voor nieuwbouw met een rieten dak van Novariet? Dan gaat u voor een exlusieve en notalgische stijl. Maar door de interessante dakhellingen die mogelijk zijn met Novariet is ook een moderne, verrassende uitstraling van de woning te realiseren.

Is uw dak niet meer wat het geweest is of bent u toe aan iets nieuws? Dan is ook renovatie een mogelijkheid.

Financieel voordeel door Novariet

De onderhoudskosten van een rieten dak zijn schrikbarend hoog. Toch heeft natuurriet periodiek onderhoud nodig. Verwering en afname van natuurriet zijn veelvoorkomende problemen. Het riet van Novariet is echter van kunststof en daardoor onderhoudsvrij en kostenbesparend. Dit biedt u een flinke besparing aan zorgen en kosten. Novariet biedt u een onderhoudsvrij rieten dak voor een uitstekende prijs!  Maak een afspraak en bekijk onze modelwoning!


Voorbeelden nieuwbouw met Novariet


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Novariet voor uw nieuwbouwproject?
Naam en voorletters:*
Straat en huisnummer:*
Postcode:*
Telefoon overdag:*
Telefoon in de avond uren:*
E-mail Adres:*
Herhaal e-mail adres:*
Stel uw vraag:*
Bijzonderheden:*
Upload hier een foto of tekening
Type de ltekens over:
Click for new image
Woonplaats:
Geintereseerd?
Vul gerust onderstaand formulier in: