Prefab dakkapel plaatsen

Binnen 1 dag een prefab dakkapel plaatsen en de binnenafwerking laten verzorgen.

Prefab dakkapellen worden steeds vaker geplaatst, ze zijn zeer geliefd bij onze clienten, omdat in één dag de plaatsing werkzaamheden zijn afgerond.
Een prefab dakkapel plaatsen zorgt voor hetzelfde eindresultaat als een opbouw dakkapel, maar is meestal enkele uren eerder afgerond, zeker bij grote maten tot 5000 mm.
De prijzen van prefab dakkapellen zijn niet heel veel hoger, dan de prijzen van een opbouw dakkapel.
Een prefab dakkapel kan volledig worden gemaakt van kunststof, dus ook de constructie, dit is niet mogelijk bij een dakopbouw.

Prefab dakkapel plaatsen; prefabricage

Een dakkapel bestaat uit slechts enkele prefab onderdelen, zoals de zijwanden, terwijl een prefab dakkapel geheel wordt geprefabriceerd in de fabriek van Windox.
De prefabricage van dakkapellen neemt minimaal 2 en maximaal 4 dagen in beslag, dit is afhankelijk van ondermeer de afmetingen van de dakkapel.
De geprefabriceerde dakkapel is bij windox minimaal 1 dag voor plaatsing gereed.
U kunt onze specialisten tussen 7 en 9 uur ’s ochtends verwachten op de plaatsingsdag.

Prefab dakkapel plaatsen; sloopwerkzaamheden

Prefab dakkapellen plaatsen gebeurt volgens een strak tijdschema, nadat de afmetingen van de dakkapel zijn uitgetekend, zullen de dakpannen worden afgehaald en grotendeels worden opgestapeld op bijvoorbeeld een pallet, zodat deze makkelijk naar beneden gehesen kunnen worden door de hijskraan.
Het dakbeschot wordt vervolgens weggezaagd volgens de uitgetekende afmetingen van de dakkapel.
De sloopwerkzaamheden zijn meestal rond 10 - 11 uur afgerond, waarna aanpassingen aan de kapconstructie kunnen worden gedaan.

Prefab dakkapel sloopwerkzaamhedenPrefab dakkapel hijswerkzaamhedenDe prefab dakkapel wordt aan de zijkanten ondersteund door slapers of halve spanten, aan de bovenkant wordt een bovenslagbalk aangebracht, welke klemt tussen de slapers of spanten.
De onderkant van de dakkapel of kozijn wordt opgevangen door een onderslagbalk of knieschot.
Mocht een spant aanwezig zijn op de verdieping, dan zal deze meestal niet verwijderd worden, deze zal hooguit worden verplaatst. U kunt kiezen voor een paneel, zodat het spant niet zichtbaar is door de raampartij.
De constructieaanpassingen duren maximaal 2 uur.

Prefab dakkapel plaatsen; hijswerkzaamheden

Het is belangrijk dat op de plaatsingsdag niet te veel verkeer aanwezig is, omdat bij prefab dakkapel plaatsen gebruik wordt gemaakt van een kolossale hijskraan.
Nadat de kapconstructie is aangepast en de oude gordingen of slapers zijn weggezaagd, zal eerst het afval van de verdieping worden afgehesen.
De Windox specialisten maken gebruik van big bags (grote afvalzakken) en pallets, deze kunnen gemakkelijk aan het takelgedeelte van de hijskraan worden bevestigd.
De prefab dakkapel zal om ongeveer 11-12 uur in de hijskraan hangen.

Bij de meeste plaatsingen van prefab dakkapellen wordt een 30 of 40 ton hijskraan ingezet, deze kraan staat minimaal 3 uur tot de beschikking van windox.
Mocht u zelf willen verbouwen en grote of zware materialen (gipsblokken of grote balken) op de verdieping willen krijgen, dan kan de Windox dit middels de hijskraan voor u verzorgen.
Het prefab dakkapel plaatsen zal meestal binnen 1-2 uur zijn geschied, nadat de hijswerkzaamheden zijn aangevangen.
De hijskraan vertrekt bij de meeste plaatsingen rondom 13-14 uur ’s middags.

Prefab dakkapel plaatsen; waterdicht maken

De prefab dakkapel wordt met hoekijzers of beugels aan het dak gekoppeld, de achterflap wordt aan het dakbeschot vastgeschroefd en rondom de dakkapel wordt PU-schuim gespoten.
Net als bij een dakopbouw worden de dakpannen op maat geslepen en wordt het lood of loodvervanger aangeklopt.
Nadat deze werkzaamheden zijn afgrond, kunnen de specialisten van windox opruimen en vetrekken of de dakkapel wordt aan de binnenkant door ons afgewerkt.
De binnenafwerking vindt in de meeste gevallen op dezelfde dag of de opvolgende dag(en) plaats, zij is echter wel optioneel.
Prefab dakkapel
Dakkapellen
TELEFOON:   06 30 34 11 40
Topkwaliteit voor een betaalare Prijs
Tel.: 06 30- 34 11 40
Copyright© 2013 by "Windox.nl" - All Rights reserved - E-mail: Info@windox.nl -  kozijnen, ramen, schuifpuien en deuren
Offerte aanvragen>>>>