Kwaliteit garantie
06 30 34 11 40
Sinds 35 jaar geleden de eerste raamprofielsystemen werden gefabriceerd, heeft Aluplast het toegepaste materiaal PVC doorlopend verbeterd.
Het resultaat van deze optimalisering is PVC 1406, een weekmakervrij, hoog slagvast, speciaal voor buitentoepassingen samengesteld materiaal.

Orndat de kwaliteit van de elementen mede afhangt van de gebruikte grondstof, verbetert Aluplast de eigenschappen daarvan door doorlopend onderzoek en proefnemingen.
Voordat een bepaalde grondstof wordt toegepast, moet deze een groot aantal testen met goed gevolg doorstaan.
Belangrijk is daarbij, dat ook het eindproduct, het raam, in het oog wordt gehouden, om zodoende alle daarmee samenhangende factoren bij de kwaliteitsbewaking af te dekken.

Kwaliteitsonderzoek voor de invoering van een nieuw grondstoftype Is de grondstof zonder problemen op de extruder te verwerken?

Om een antwoord op deze vraag te krijgen, wordt een monsterhoeveelheid aangemaakt voor verwerking op een laboratorium-walsinrichting.
Met de gegevens die daaruit ontstaan worden de eerste testen uitgevoerd, bijvoorbeeld het bepalen van de taaiheid.
Kunnen met het materiaal ook complexe vormen in de gewenste kwaliteit worden vervaardigd met laboratorium-extruders (verkleinde uitvoeringen van de productieapparatuur) wordt vastgesteld of het materiaal optimaal te verwerken is.
Kan de grondstof ook zonder problemen met de productieapparatuur worden verwerkt?
Om dit te bepalen wordt het materiaal dat is ontwikkeld tijdens de vooronderzoeken door middel van een grootschalige test op productie-extruders verwerkt.
De profielen worden aan meest uiteenlopende proeven blootgesteld, voordat een definitieve vrijgave voor productie volgt.

Copyright © 2010 by
Inhoud opgave
Topkwaliteit voor een betaalare Prijs
Tel.: 06 53 99 55 32
index
Kozijnen
Voordeuren
Garagedeuren
Tuinpoorten
Sport_hekken
Rolluiken
serre_Bouw
Uit-aanbouw
Tuinhuisjes
Dakkapellen
Dak_opbouw
wandbekleding_ext.
Dakgoten
Riet_Kunstriet
Planken_Kunststof
Grindvloeren
Tegels_plavuizen
Financiele_diensten
Contact_Windox
Het_weer_Nu
Aluplast
Veka
Kozijnen ramen
Speciale_Ramen
Schuif vouw puien
Vouw_harmonica_pui
Tuindeuren
Horren-vliegenramen
Kwaliteit_garantie
Aluplast_4000_prijzen
Renson_ventilatie
Tel.: 06 30- 34 11 40